Comenzi telefonice: 0744678764
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Despre Noi

Bine ați venit pe pagina noastră și în magazinul nostru plin cu delicatese. Așteptăm nerăbdători să descoperiți și să încercați produsele noastre!

Producem pentru voi, din ingrediente naturale, gemuri, sucuri, băuturi răcoritoare sau spirtoase distilate. Multe dintre aceste delicatese minunate sunt obținute din producție proprie și se pot bucura de ele atât adulții cât și copii.

Produsele noastre sunt ambalate cu gust, realizate în urma unui concept inedit, pot fi cadoul surpriză ideal chiar și pentru cei mai pretențioși oameni.

Folosim rețete vechi din Ardeal, moștenite de la bunicii noștri. Nu adăugăm conservanți sau coloranți care ar putea altera gustul și aroma naturală a fructelor. Produsele noastre aduc multe beneficii pentru de o categorie largă de oameni cum ar fi sportivi, convalescenți, mame tinere, copii sau vârstnici. Datorită fructelor proaspete și a preparării delicate produsele conțin multe vitamine, minerale, microelemente necesare organismului.

Mulțumindu-vă pentru vizita în magazinul nostru online vă invităm cu respect și cu mult drag să cumpărați și să vă bucurați de produsele noastre chiar și numai din plăcere...

Cele mai vizitate produse